Alles van A tot Z onder controle in Zeist

Particulier opdrachtgeverschap, dat maken we als wegenbouwers niet vaak mee. Overheden en NGO’s (Non profit organisaties zoals zorginstellingen) zijn ons vertrouwder.

Een VVE in Zeist vormt dus een uitzondering op deze regel als de Gebouwen Beheer Commissie & de Tuincommissie van de VVE van de Wilhelminaflat in Zeist ons de opdracht verstrekt om het terrein rond de flat te vernieuwen, inclusief riolering, hemelwaterafvoer en diverse verhardingen, zoals het parkeerterrein dat achter de flat is gelegen.

Het grote verschil met opdrachten zoals die van de gemeenten: de opdrachtgevers, in dit geval de bewoners van de flat, leven veel meer mee.

Dat uit zich op allerlei manieren, waarbij de kans op onvrede altijd op de loer ligt, want als rioleringen en plaveisel worden gesloopt, dan ontstaat er overlast, overlast, dat is onvermijdelijk.

Gelukkig waren de bewoners daarop voorbereid en aan de andere kant hebben wij ons tot het uiterste ingespannen die overlast tot en minimum te beperken.

Met royale waardering als resultaat.

We citeren:
“Inmiddels hebben we de 2e week achter de kiezen. Het was een onstuimig weekje niet alleen wat het weer betreft, maar eerlijk gezegd ook wat betreft de inzet van al die mensen die hier zo hard werken om ons achterterrein op orde te krijgen. En eerlijk is eerlijk het resultaat mag er zijn.”

De foto’s vertellen de rest van het verhaal: http://francetastique.eu/parkflat/index.html

In totaal is er 800 m2 plaveisel verwijderd en vernieuwd en datzelfde geldt voor 100 strekkende meters riool. Een relatief klein karwei dat echter grote impact had op de bewoners.