Asfaltreparatie: kwaliteit en snelheid

Het is uitermate lonend om asfaltschades snel te herstellen, omdat de kosten daarmee beperkt blijven.

Asfalt repareren is een kunst die om groot vakmanschap en uitstekend materieel vraagt. Het is een van de grootste specialiteiten van Meijerink. Voor de grotere reparaties hebben we verschillende asfaltmachines beschikbaar, ook zeer compacte. Voor kleinere reparaties wordt onze Hotbox ingezet. Scheurvorming bestrijden we met speciale voegvulling, waarbij een ‘hotdog’ wordt ingezet.

De opdrachtgever kan altijd rekenen op korte reactietijden; we zijn in alle opzichten flexibel.

Onze reparatieteams werken zelfstandig en ze zijn van alle markten thuis. Is er ergens een kleine aantasting van het asfalt over het hoofd gezien, dan maken we daar geen probleem van. Natuurlijk wordt die ‘even meegnomen’. Onze mensen zijn gewend hun verantwoordelijkheid te nemen en ze hebben de best denkbare middelen tot hun beschikking. Aan alle voorwaarden om een goede prestatie te leveren, wordt dus voldaan. Zit het tegen? Dat kan bij asfaltreparaties voorkomen, dan zetten onze vakmensen zetten een tandje bij.

Van management tot en met uitvoerders: we willen kwaliteit leveren en geen detail over het hoofd zien.

Wat dat laatste betreft: we maken gebruik van de modernste technieken om asfaltschade in beeld te brengen, inclusief de relevante gegevens zoals locatie, afmetingen, datum van opname. Dat scheelt tijd en dus kosten, want hoe sneller een schade wordt hersteld, hoe geringer de kans dat de schade groeit.

Zie Alpa (de kortste weg naar asfaltreparatie).

Klik hier voor de chronologische stap voor stap volgorde van de Meijerink aanpak van asfaltreparatie.

Link naar contactformulier