Grondwerk/Cultuurtechniek

Meijerink is op het gebied van de bosbouw en de cultuurtechniek van alle markten thuis. We hebben ervaring met praktisch elk aspect ervan. Die veelzijdigheid heeft een aantal grote voordelen, want de opdrachtgever kan in principe een gecompliceerd werk in totaliteit aan ons overdragen. Daaraan zijn grote voordelen verbonden.

Dat betekent: één aanspreekpunt en korte lijnen, heldere afspraken. Geen tijdverlies, maximale overzichtelijkheid in alles (kosten, kwaliteit, planning). Meijerink verzorgt het grondverzet, sloopt eventueel opstallen of rooit bomen, graaft afwateringen, brengt alle mogelijke verhardingen aan, óók van asfalt. Afval wordt gescheiden en afgevoerd. Ook voor de gewenste infrastructuur kan worden gezorgd.

In een ander geval realiseren we niet meer dan een deeltraject. Dan leveren we de zandsuppletie of we graven een bouwput, herstellen het afschot van een parkeergelegenheid of we leggen een aantal picknickplaatsen aan. Onze kennis is allround en we zijn sterk oplossingsgericht en coöperatief.

We leggen een compleet park aan, met alles erop en eraan, maar de particuliere opdrachtgever die zijn voortuin uitgegraven* en opnieuw aangelegd wil hebben, kan ook bij ons terecht. Een compleet complex project of een simpel karwei van misschien een of twee dagen? Meijerink doet ‘t.

*Particuliere en andere opdrachtgevers moeten er rekening mee houden dat wij de afgegraven grond moeten aanbieden aan een grondbank die voor het storten van de aarde een bedrag in rekening brengt.

Geïnteresseerd in een kostenopgave?
Klik hier voor het aanvraagformulier.