Infrastructuur

Het maakt niet uit of we bezig zijn met het asfalteren van grote stukken snelweg of een mooi stukje sierbestrating voor een particuliere opdrachtgever aanleggen: iedereen mag van ons een gelijke inzet en kennis van zaken verwachten. Plus een grote mate van flexibiliteit.

Onze ervaring van meer dan een halve eeuw heeft ons geleerd van alle markten thuis te zijn en een opdracht niet gauw te klein of te groot te vinden. We zijn thuis in alle vormen van wegenbouw, we zijn specialist op het gebied van de cultuurtechniek en ook met de waterbouw kunnen we overweg. We zijn volledig allround: vanaf het eerste grondverzet, het leggen van rioleringen, tot en met het bestraten en asfalteren. Voor elk project beschikken we over het materieel dat aan de allerlaatste inzichten en eisen voldoet. De personele bezetting is goed opgeleid en ervaren, vaak al vele jaren aan ons bedrijf verbonden.

Behalve allround zijn we ook in hoge mate flexibel: we accepteren net zo gemakkelijk een compleet project als een deelopdracht.

We werken voor regionale en rijksoverheden, voor instellingen, bedrijven, particulieren en collega’s die een beroep doen op onze specialistische kennis en vaardigheden en/of ons unieke machinepark. Per slot van rekening zijn we doeners met de mentaliteit van dienstverleners. Meedenkend, meewerkend tot op het moment dat grote of kleine projecten tot een goed einde zijn gebracht.

Een onderdeel van een project uitvoeren of een complete infrastructuur aanleggen, inclusief verlichting en verkeersborden? Geen probleem, Meijerink doet ‘t. Meijerink ontzorgt.