Verhuur

Het maakt niet uit of we met wegenbouw of met cultuurtechniek bezig zijn: in feite zijn we altijd actief als dienstverleners. Met alle flexibiliteit die daarbij hoort. We werken vaak nauw samen met aannemers uit andere disciplines en met collega’s uit de eigen bedrijfstak.

Door onze veelzijdige ervaring en vooral ook door de grote verscheidenheid aan materieel waarover we beschikken, kunnen we andere partijen van dienst zijn door materieel en/of mensen in te zetten. Op project- of op huurbasis. Gestart als incidentele serviceverlening is de verhuur uitgegroeid tot een volwaardig en zeer gewaardeerd onderdeel van ons totale pakket van dienstverlening.

Onze asfaltmachines, kleefwagen en de hotbox, de shovels, trekkers en de walsen, de grondzeefinstallatie of de hydraulische graafmachines: ze zijn stuk voor stuk van een zeer recente generatie, state of the art dus. Daarnaast zijn ze ook allemaal beschikbaar voor de verhuur. Inclusief vakbekwame bemanning. Vanaf een termijn van een halve of hele dag tot en met voor de duur van een compleet project. Neem contact op voor nadere informatie en beschikbaarheid.

Vraag een gerichte offerte aan en u krijgt meteen of anders uiterlijk binnen 3 werkdagen inzicht in de mogelijkheden en de kosten.

warrior-derry1

Recente aanwinst: nieuwe kleefwagen

In de tweede helft van 2016 heeft Meijerink een nieuwe kleefwagen in gebruik genomen.

De vrachtwagen, een MAN TGM 15.290 met een  vermogen van 290 pk, is voorzien van een Euro 6 motor, de schoonste variant met de modernste technologie.

Op het MAN Chassis is een Burtec rolbezeminstallatie gebouwd. De installatie is voorzien van een rolbezem en een AdBluetank met haspel en afgiftepistool om machines af te tanken.

De hydraulisch aangedreven hoge drukpomp, compleet met handspuitlans, ook hydraulisch aangedreven is de schroefcompressor voor de pneumatische hakhamer en de uitschuifbare sproeibalk net verstelbare kantsproeiers.

Voor de veiligheid van omstanders is de combinatie uitgerust met verlichting rondom en een 360º Omnivue installatie die de chauffeur een goed zicht geeft op de omgeving van de vrachtwagen.

In alles state of the art: superefficiënt, productief en veilig.