Historie

De geschiedenis van Meijerink & Zn gaat niet verder terug dan tot 1955, maar al vanaf het begin zijn we uitgegaan van beginselen en doelstellingen die we sindsdien trouw zijn gebleven.
We waren en zijn sterk gericht op het zo efficiƫnt mogelijk mechaniseren van het productieproces. En ook op weloverwogen schaalgrootte: omvang genoeg om volgens de laatste inzichten te kunnen werken, maar klein genoeg om korte lijnen te handhaven en de overhead tot een minimum te beperken.
Ambities om groot te worden hebben we niet, nooit gehad ook. Onze ambities liggen meer op het gebied van kwaliteit:
– goed vakmanschap;
– afwisselend, veelzijdig werk;
– mooie dingen goed maken;
– zelfstandig blijven, van niemand afhankelijk zijn.

Daarom zijn we nog steeds een familiebedrijf dat kan beschikken over een breed arsenaal aan materieel, dat tientallen vakmensen een uitdagende en veilige werkomgeving kan bieden en dat voor opdrachtgevers aanspreekbaar en herkenbaar is. Een betrouwbare en competente partner.
Misschien dat daar de basis ligt voor het feit dat we zo vaak tientallen jaren voor dezelfde opdrachtgevers werken. Voor overheden, instellingen en bedrijven die onze veelzijdigheid en inzet herkennen en weten te waarderen.Meer dan 60 jaar koesteren we onze autonomie, innovatief vermogen en beroepstrots.