Sportief Nijkerk

Voor de Gemeente Nijkerk verbouwden we een compleet sportcomplex. Een prachtig project omdat het een beroep doet op tal van aspecten van ons vakmanschap en dat geeft altijd veel bevrediging.

De handbalvelden van hv Voice waren verouderd. We hebben het asfalt gefreesd en voorzien van een deklaag van nieuw asfalt. Ook hebben we om de velden heen een skeelerbaan aangelegd waar de leden van de vereniging SSVN zich op kan uitleven. Langs de skeelerbaan is een gemetselde goot gelegd. Het terrein tussen de skeelerbaan en de handbalvelden is voorzien van kunstgras, voor de afwatering is riolering aangelegd en het terras voor de kantine van Voice is opnieuw bestraat.

Veel grondwerk, cultuurtechniek, hekken verwijderen en opnieuw plaatsen, asfalteren, bestraten….: al onze disciplines kwamen aan bod. Onze veelzijdigheid (in mensen en materieel) leidt in dit soort projecten tot meer efficiëntie, omdat we bijna alles in eigen hand hebben. Het risico van misverstanden en tijdverlies wordt zo tot een minimum beperkt. De toekomstige gebruikers van het complex volgden de werkzaamheden nauwlettend en ze waren zeer enthousiast.